Velfærdsland TALK #9 Om kunst der ændrer verden

June 24, 2016

Kan kunst ændre vores tanker om og hvordan, vi færdes iverdenen? Det spørgsmål, undersøger den danske kunstnergruppe Superflex på Roskilde Festival 2016. Her spejler kunstinstallationenFlagship Shelters/Bottle Collectors VIP konflikten mellem et priviligeret,købestærkt publikum og de pantsamlere, der tager på festival alene for at tjenepenge på at samle pant.

Nalle Kirkvåg har inviteret Jakob Fenger til en samtaleom kunsten mulige tranformerende energi. Og til en snak om velfærd, forbrug ogsolidaritet. Det er blevet til en snak om at udstille festivalpublikum, derikke altid er så venlige overfor de ofte udenlandske professionellepantsamlere. Og en snak om hellere at stille spørgsmål end komme med svar.

Samtalen kommer også omkring at finde svar på de fællesudfordringer, vi som land facer i en globaliseret verden. At begræde tabet afvelfærdslandet Danmark, hvor det synes som om, alt skal skæres ned, gøresmindre fælles og til glæde for de få. Men også om glæden ved hele Danmarks hospital.Og om hvorfor det faktisk er dyrere at bo i USA end i Danmark; hvor man hverisær hænger på sine sundhedsudgifter.

Her kan du læse mere om Superflex plus Superflexpå Fjæsen … 

00:0000:00

Facebook Comments: